VVS Roskilde

Vi hjælper med at finde dit VVS firma i Roskilde

Lokal VVS´er i Roskilde

Leder du efter en kompetent VVS´er i Roskilde og omegn. Så kan du hos VVS-tilbud.dk finde nogle af Roskildes dygtigste indenfor branchen. Her kan du med sikkerhed finde et professionelt VVS firma, der er kvalitetsbevidste og leverer god kundeservice, uanset hvem du kommer til at vælge til din opgave.

Hos vvs-tilbud.dk vægter vi gennemført arbejde højt i tæt samarbejde med kunden. Derfor er vores samarbejdspartnere nøje udvalgt, så du kan få den rette løsning til en fordelagtig pris. Desuden går vi meget op i, at aftaler overholdes til tiden, og at der altid er ryddet op, inden din VVS´er kører hjem. 

En af disse samarbejdspartnere er Sandkær VVS, der udfører opgaver i Roskilde og omegn. Her møder du et autoriseret firma med mere end 25 års erfaring og som kan hjælpe med alle former for blikkenslager arbejde. De er klar til at tage imod din henvendelse, og du vil med kort tid få tilsendt et tilbud til en fordelagtig pris, der selvfølgelig er helt uforpligtende.

Fordelagtige priser på VVS Roskilde

Er du ramt af en vandskade eller trænger dine sanitetsapparater til et serviceeftersyn? Så kan vi hjælpe dig med at finde en professionel VVS-installatør. Indhent tre uforpligtende tilbud hos os, og du vil indenfor 24 timer få dem tilsendt. Vi sørger for at de er skræddersyet til præcis dine behov.

Vores samarbejdspartner er dygtige fagfolk der kan hjælpe med alle slags VVS-opgaver. Det kan eksempelvis være opgaver som:

  •         Badeværelser
  •         Køkkener
  •         Varme og ventilation
  •         VVS tjek
  •         Rør og vand
  •      Gasfyr
  •      Varmepumper

 

Uanset hvad du skal have lavet, så kan de forskellige VVS firmaer med garanti hjælpe dig. De har mange års erfaring i branchen, og derfor er der næsten ingen opgave, som de ikke kan løse. Du kan føle dig tryg og sikker på at opgaven bliver løst til punkt og prikke, så du bliver en glad og tilfreds kunde.

Akut brug for hjælp til VVS i Roskilde?

Skal du akut bruge hjælp til en VVS opgave, så tilbyder mange af vores samarbejdspartnere døgnvagt 24/7. Det betyder, at hvis du har et sprunget rør, en oversvømmet kælder, eller et stoppet afløb, så står der altid en VVS´er til rådighed. Du har derfor intet at bekymre dig om, hvis der opstår pludselige skader i din bolig. Der står nemlig altid en håndværker klar med en hurtig løsning til dig, så du ikke skal vente for længe.

Du kan være helt tryg med diverse døgnvagter, da håndværkeren først kører hjem, når problemet er løst.  Der er ikke det tidspunkt du ikke kan få hjælp på til dit VVS i Roskilde. Servicen er tilgængelige på alle årets dage.

Ved akutte situationer vil der ikke blive sendt tre tilbud til dig. Du vil i stedet få tilbudt akut hjælp fra dit nærmeste VVS-firma, så vi kan sikrer, at der kommer hjælp ud til dig hurtigst muligt. Her er det vigtigt at skaden bliver lavet hurtigt, så du undgår, at den bliver værre og forårsager yderligere skader.

Desuden er VVS-tilbud.dk medlem af byggaranti. Det betyder at du er forsikret helt op til 150.000kr de første tre år for synlige fejl, og op til 10 år for ikke-synlige fejl og mangler.

1

Identificér problem

Du identificerer problemstillingen.

2

Beskriv dit projekt

Du finder os, og beskriver dit projekt for os så detaljeret som muligt.

3

Få tildelt 3 VVS tilbud

Vi finder den perfekte VVS’er til netop dig og dit projekt igennem 3 forskellige tilbud.

4

VVS job udføres

Den kompetente VVS’er udfører jobbet på den aftalte lokation og tid.

Anmeldelser

★★★★★

Jeg forventede ikke så meget efter jeg  havde kontaktet VVS-tilbud, men der dukkede altså alligevel 3 billige VVS-tilbud op hos mig. Man må sige at beslutningen mellem de tre gav mig sved på panden.

Kaj Andreasen

★★★★★

Hvis du ligesom som jeg, har svært ved at finde hoved og hale i hvad de forskellige VVS’ere kan finde ud af, så tag endelig kontakt til VVS-tilbud.dk. De sørger for at finde de helt rette til lige netop dig! 5/5

Anna Lottesen

★★★★★

 Jeg stod tilfældigvis og skulle have skiftet mit blandingsbatteri i min brusekabine. Jeg kontaktede VVS-tilbud, og jeg stod med en beslutning mellem tre tilsyneladende kompetente håndværkere.

Ole Låckøje

Indhent et tilbud