VVS KØBENHAVN

Vi sørger for din VVS i København

Billig VVS København

Hos VVS-tilbud.dk finder du nogle af de dygtigste VVS-installatører i København til de bedste priser. Du finder med garanti en VVS-installatør i København med fokus på kvalitet og professionalisme, uanset hvem du ender med at gøre forretning med.

En ting vi har til fælles med firmaerne, der er tilmeldt hos os, er at vi prioriterer et veludført stykke arbejde i høj kvalitet i tæt samarbejde med kunden. Dette er med til at resultere i, at du får den løsning, som du har behov for, til en fornuftig pris.

Derudover er det vigtigt for os, at aftaler bliver overholdt, og at der altid bliver ryddet godt op, når arbejdet er slut hos kunden.

Så er heldet ude og står du og mangler en kompetent og effektiv VVS-installatør i København til dit vådrum, så tøv ikke med at kontakte os, så du kan modtage tre tilbud fra tre forskellige firmaer.

Vores samarbejdsfirmaer er i stand til at løse opgaver som eksempelvis kunne omhandle:

·        Badeværelser

·        Varme og ventilation

·        Kloak og afløb

·        Energi

·        Rør og vand

Med den erfaring som de forskellige firmaer kommer med, er der næsten ikke den opgave de ikke har løst før.  Dette resulterer oftest i, at opgaven bliver løst til perfektion, og dermed en glad og tilfreds kunde.

Akut brug for hjælp til VVS i København?

Hvis du står og har akut brug for hjælp til VVS, så er der flere af vores samarbejdsfirmaer, som tilbyder døgnvagt 24/7 – dag og nat. Det vil sige, at står du akut og skal bruge en VVS’er pga. et rør er sprunget og kælderen står under vand eller afløbet på badeværelset er stoppet og du har brug for hjælp til at få hul i gennem, så er der altid en VVS’er til rådighed og altid en hurtig løsning klar til dig. Skulle der opstå skader på dit indbo er der intet at være bekymret for. Der er altid en håndværker klar til at rykke hurtigt ud og udbedre skaden, så den begrænses mest muligt.

Du kan stole trygt på både og de diverse døgnvagter. Der er ikke nogen der forlader stedet før problemet, er løst og du som kunde er tilfreds med udbedringen.

Der er ikke det tidspunkt du ikke kan få hjælp på til dit VVS i København. Denne service er nemlig tilgængelig 365 dage om året.

Dog skal det nævnes, at står du med et akut problem, vil der ikke blive tilbudt tre forskellige tilbud. Det vil være det nærmeste VVS-firma, som tilbyder akuthjælp som vil blive tildelt din opgave, så dit problem kan blive løst hurtigst muligt, så vi undgår potentielle eller yderligere skader på dit indbo.

Oveni det, så er VVS-tilbud.dk medlem af byggaranti, hvilket betyder at du er forsikret helt op til 150.000kr de første tre år for synlige fejl, og op til 10 år for ikke-synlige fejl og mangler.

1

Identificér problem

Du identificerer problemstillingen.

2

Beskriv dit projekt

Du finder os, og beskriver dit projekt for os så detaljeret som muligt.

3

Få tildelt 3 VVS tilbud

Vi finder den perfekte VVS’er til netop dig og dit projekt igennem 3 forskellige tilbud.

4

VVS job udføres

Den kompetente VVS’er udfører jobbet på den aftalte lokation og tid.

Anmeldelser

★★★★★

Jeg forventede ikke så meget efter jeg  havde kontaktet VVS-tilbud, men der dukkede altså alligevel 3 billige VVS-tilbud op hos mig. Man må sige at beslutningen mellem de tre gav mig sved på panden.

Kaj Andreasen

★★★★★

Hvis du ligesom som jeg, har svært ved at finde hoved og hale i hvad de forskellige VVS’ere kan finde ud af, så tag endelig kontakt til VVS-tilbud.dk. De sørger for at finde de helt rette til lige netop dig! 5/5

Anna Lottesen

★★★★★

 Jeg stod tilfældigvis og skulle have skiftet mit blandingsbatteri i min brusekabine. Jeg kontaktede VVS-tilbud, og jeg stod med en beslutning mellem tre tilsyneladende kompetente håndværkere.

Ole Låckøje

Indhent et tilbud