VVS Holbæk

Søger du en autoriseret vvs installatør. Vi hjælper dig med at finde den rette vvs firma for dig i Holbæk.

VVS arbejde

Søger du en langsigtet effektiv service og reparation i Holbæk, så er VVS det rette valg for dig. VVS står i dag for varme, ventilation og sanitetsteknik, vand hører til ind under sanitetsteknikken. I dag har betegnelse ændret sig i forhold til før da ventilation spiller en større rolle for boligen end tidligere.
I dag er der forskellige regler ifølge hvilket vvs arbejde man selv må lave og hvad en autoriseret vvs’er må.
Der anbefales altid at der skal tages kontakt til en professionel, når der skal pilles ved ens vvs installationerne, så man er sikker på ens installationer er udført korrekt og korrekt efter den gældende lovkrav.
Der er er forskellige ting i ens bolig du gerne selv må foretage hvis du f.eks. kan slukke for vandet, så må du gerne

  • Udskifte toilettet.
  • Udskifte vaskemaskiner og opvaskemaskiner.
  • Tilslutning af vand til en ny vask eller opvaskemaskine.
  • Udskiftning af vandhane.
  • Udskiftning af blandingsbatteri.
  • Udskiftning af bruser og bruseslange.

 

Der er andre ting indenfor VVS områder, man gerne selv må ændre udenfor vand. Det man skal være særligt opmærksom på er at man ikke må etablere nye VVS-installationer eller ændre på dem, som allerede er i ens bolig, på samme måde som man ikke må ændre på husets gasinstallationer. Der anbefales altid at få en vvs’er til at komme og kigge på ens vvs arbejde, da installationerne kan gå galt hvis man selv prøver.

Lokal VVS'er i Holbæk

Hvis du søger en autoriseret og kompetent vvs’er i Holbæk eller omegn, så læs med her, gennem os finder du nogle af de mest kompetente og dygtigste vvs firmaer indenfor branchen. Du er garanteret hos os at du finder et af de mest professionelle VVS firmaer, som leverer høj kvalitetsarbejde og høj service i Holbæk.

Når man hyrer en vvs’er er det vigtigt, at VVS’eren vægter din arbejdsopgave højest og og er i tæt dialog og samarbejde med en for at sikre den mest optimale og bedste løsning. Samt er det vigtigt at ens aftaler bliver overholdt til tiden og der er ryddet pænt op efter arbejdet, inden VVS’eren tager hjem.
Hos vores samarbejdspartner er du sikret at der ryddet pænt op, og arbejdet som er udført, er udført professionelt og ordentligt, og det vigtigste er at det er at det er udført ud fra ens ønsker og behov.
Vores samarbejdspartner, udfører VVS opgaver indenfor varmepumper, service og reparation, VVS tjek, badeværelse. Deres service er tilgængelige i diverse byer såsom Amager, Holbæk, Tårnby, Dragør, og Kastrup.

VVS reparation

Akut brug for hjælp til VVS i Holbæk?

Hvis der opstår et akut problem med dit vvs arbejde i boligen, så er der flere af vores samarbejdspartner, der tilbyder døgnvagter 24/7, hver dag og nat. Akut arbejde foregår på følgende måde, at du sender dine oplysninger til det vvs firma du vælger at gå videre med, derefter vil du blive kontaktet hurtigst muligt, så der kan foretages en afklaring af dine behov og ønsker og måske også et uforpligtende tilbud, og til sidst vil du få besøg af en autoriseret vvs ekspert.

1

Identificér problem

Du identificerer problemstillingen.

2

Beskriv dit projekt

Du finder os, og beskriver dit projekt for os så detaljeret som muligt.

3

Få tildelt 3 VVS tilbud

Vi finder den perfekte VVS’er til netop dig og dit projekt igennem 3 forskellige tilbud.

4

VVS job udføres

Den kompetente VVS’er udfører jobbet på den aftalte lokation og tid.

Anmeldelser

★★★★★

Jeg forventede ikke så meget efter jeg  havde kontaktet VVS-tilbud, men der dukkede altså alligevel 3 billige VVS-tilbud op hos mig. Man må sige at beslutningen mellem de tre gav mig sved på panden.

Kaj Andreasen

★★★★★

Hvis du ligesom som jeg, har svært ved at finde hoved og hale i hvad de forskellige VVS’ere kan finde ud af, så tag endelig kontakt til VVS-tilbud.dk. De sørger for at finde de helt rette til lige netop dig! 5/5

Anna Lottesen

★★★★★

 Jeg stod tilfældigvis og skulle have skiftet mit blandingsbatteri i min brusekabine. Jeg kontaktede VVS-tilbud, og jeg stod med en beslutning mellem tre tilsyneladende kompetente håndværkere.

Ole Låckøje

Indhent et tilbud