Totalentreprise

På denne side kan du blive klogere på hvad totalentreprise egentlig er, og hvordan du bedst muligt finder den rette samarbejdspartner indenfor totalentreprise.

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise er når du overlader alle opgaverne forbundet med dit næste byggeprojekt til entreprenøren. Det vil sige, at den hyrede entreprenør sørger for, at samle et team, som kan hjælpe dig med alle arbejdsopgaver, som der er forbundet med dit byggeprojekt. Ved, at hyre en totalentreprenør slipper du altså for, at selv skulle koordinere med håndværkere, udarbejde projektbeskrivelser og alt andet som skal inddrages i projektet. Med andre ord tages der hånd om hele processen, og du kan trygt læne dig tilbage.

Hvilke fordele er der forbundet med totalentreprise?

Det kan være meget tidskrævende, at danne sig et overblik over hele forløbet, og de involverede i forbindelse med et nyt byggeprojekt. Det kan derfor være utrolig befriende, at overlade det til en, som du kan vide dig sikker i har styr på det, og har de rigtige samarbejdspartnere. Du kan altså med fordel overlade alle processer i forbindelse med byggeriet til din totalentreprenør. Du vil selvfølgelig løbende blive holdt opdateret undervejs i hele processen, men ellers vil entreprenøren stå for det hele fra start til slut.

Hvordan finder du den rette hjælp til totalentreprise?

Da totalentreprise opgaver som regel omhandler et større byggeprojekt er det vigtigt, at der er tillid mellem dig og dem der udfører totalentreprisen for dig. Du skal føle dig sikker i, at det er de rette fagfolk, som bliver sat på til de forskellige opgaver. Der skal ikke opstå nogle uventede udfordringer imellem dig og firmaet, som du har hyret.

Det vil altid være klogt, at indhente et tilbud fra forskellige entreprise firmaer således, at du har noget at sammenligne med. På den måde har du også tilbuddet på skrift, så du ved hvad det ca. vil koste at få udført dit arbejde.

Hvis du står og mangler en totalentreprise fagmand til, at udføre arbejdet for dig, så kan vi varmt anbefale installatøren og entreprenøren. De har igennem mange års erfaring skabt et stort kendskab til branchen, og har de rette samarbejdspartnere til entreprise opgaverne.

1

Identificér problem

Du identificerer problemstillingen.

2

Beskriv dit projekt

Du finder os, og beskriver dit projekt for os så detaljeret som muligt.

3

Få tildelt 3 VVS tilbud

Vi finder den perfekte VVS’er til netop dig og dit projekt igennem 3 forskellige tilbud.

4

VVS job udføres

Den kompetente VVS’er udfører jobbet på den aftalte lokation og tid.

Anmeldelser

★★★★★

 Jeg forventede ikke så meget efter jeg  havde kontaktet VVS-tilbud, men der dukkede altså alligevel 3 billige VVS-tilbud op hos mig. Man må sige at beslutningen mellem de tre gav mig sved på panden.

Kaj Andreasen

Google

★★★★★

 Hvis du ligesom som jeg, har svært ved at finde hoved og hale i hvad de forskellige VVS’ere kan finde ud af, så tag endelig kontakt til VVS-tilbud.dk. De sørger for at finde de helt rette til lige netop dig! 5/5

Anna Lottesen

Trustpilot

★★★★★

 Jeg stod tilfældigvis og skulle have skiftet mit blandingsbatteri i min brusekabine. Jeg kontaktede VVS-tilbud, og jeg stod med en beslutning mellem tre tilsyneladende kompetente håndværkere.

Ole Låckøje

Facebook

Indhent et tilbud